Dulciuri naturale

Halva este un produs natural fara conservanti, coloranti, arome, emulgatori sau alte produse sintetice.

Cateva cuvinte despre halva:

Halva are proprietati nutritive unice si rate ridicate pe o scara de valori biologice. Componentele din continutul halva sunt sursa unei proteine, sodiu, calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, fosfor si acizi alimentari.

Halva de floarea-soarelui contine vitaminele B1 si F1. Primul stimuleaza functionarea sistemului nervos, inima si muschi, imbunatateste memoria, în afara de, promoveaza digestia carbohidratilor, normalizeaza aciditatea sucului gastric si functia motrice a unui stomac, creste rezistenta organismului la infectii. Vitamina F1 previne formarea depunerilor de colesterol in artere, ofera o stare de sanatate a parului si a pielii, interfereaza cu dezvoltarea de boli de inima, reduce greutatea corporala, prin arderea grasimi saturate. Prin acest halva favorabil difera, de exemplu, de la ciocolata si cookie-urile.

Pentru cei care respecta cu strictete mesajele, dar fara dulce nu pot trai o zi, halva este o optiune ideala ca este un produs vegetal.

Batoane si varianta traditionala de tratament naturale oriental

Batoanele noastre sunt fabricate din miez de floarea-soarelui, Seminte de arahide sau de susan umplute cu caramel si formate în placi de 3-10 g. Culese cu grija pâna compozitia permite de a primi un gust placut, nu delicios de Batoane care combina organic gust de caramel si nuca aroma.

Datorita ingredientelor exclusiv naturale si un numar mare de seminte oleaginoase, Cozinachi poseda proprietati valoroase pentru sanatatea omului. Acestea contin potasiu, calciu, B6, C, E vitamine, cele neînlocuit aminoacizi necesara pentru cel mai rapid îndepartarea zgurei si a toxinelor.

Continutul caloric de halva si batoane ajunge la 520-580 kcal pe 100 g. Prin urmare, halva si batoane poate fi folosit nu doar ca o delicatesa, dar, de asemenea, ca un produs alimentar cu drepturi depline.

 

Atentie! Pentru diabetici producem halva si batoane fara zahar cu adaos de sorbitol.